Alt stil de a calatori

Metzingen

METZINGEN – PARADISUL CUMPARATURILOR DE LUX DIN EUROPA

Acest vechi oras svabesc cu o populatie de 21.500 de locuitori este denumit si Mecca vanzarilor produselor direct din fabrica sau Factory Outlet Stores prescurtat FOCS, si se afla la 30 km de Stuttgart, in splendida vale Erms. Spre deosebire de marile orase in Metzingen magazinele de desfacere ale fabricilor sunt situate intr-un decor ce caracterizeaza pe deplin personalitatea orasului si sunt foarte accesibile ca locatie. Un mare avantaj pentru cumparatorii care aleg sa achizitioneze produse din magazinele fabricilor il constituie reducerile mari de care beneficiaza la articolele unor branduri de renume. Distantele intre magazinele fabricilor si centrul orasului sunt de aproximativ 200 – 500 m. Se recomanda ca parcarea masinilor personale sa se faca in spatiile special amenajate in acest scop. Pentru pauzele dintre cumparaturi se pot gusta din deliciile culinare locale la unele dintre multele restaurante, cafenele sau cofetarii din oras. Combinatia deosebita dintre arhitectura moderna si cea traditionala (multe dintre cladiri sunt de patrimoniu) face din acest oras o destinatie turistica si de afaceri de succes.
Ofertele magazinelor indeplinesc visul oricarui iubitor de shopping: articole de calitate ale unor branduri celebre si cu traditie in aceasta industrie, moda tinereasca , produse de exterior si de interior toate la reduceri semnificative (de la  30% pana la 80%).
Magazinele de desfacere ale fabricilor din Metzingen au o reputatie internationala foarte buna. Astazi orasul numara peste 50 astfel de magazine, multe ale unor branduri de top: design textil, articole vestimentare pentru toate categoriile de varsta, diferite accesorii, imbracaminte sportiva, incaltaminte, lenjerie intima, articole din piele.
Orasul, cu traditie in industria de textile si articole din piele, este resedinta companiei Hugo Boss AG. In ultimii ani succesul magazinelor de desfacere marca Hugo Boss a determinat si alte companii de top din industria modei sa-si deschida la Metzingen fabrici si magazine.
Magazinele au programul de lucru incepand cu ora 09:00 pana la ora 20:00, de luni pana vineri, iar sambata de la 09:00 pana la 18:00. “Shopping XXL” va avea loc in zilele de 27.12., 29.12., 30.12., 02.01., 05.01., intre orele 09:00 – 20:00.

>> Situare
>> Rute catre Metzingen
>> Centrul orasului

>>
Magazine
>> Parcari langa magazine

>> Marci renumite in Metzingen