Alt stil de a calatori

Shopping

Dubai

Cumparaturile reprezinta o atractie deosebita pentru toti cei ce viziteaza Dubaiul. Varietatea produselor si preturile ridica Dubaiul la acelasi nivel cu marile orase din intreaga lume, recunoscute pentru shopping.
>> mai multe detalii

Istanbul

Renumele Marelui Bazar a pus Istanbulul pe harta celor mai importante destinatii pentru shopping datorita magazinelor elegante si a celor in care se vand antichitati.
>> mai multe detalii

Milano

Milano reprezinta paradisul iubitorilor de cumparaturi. Tot ceea ce este mai bun in aceasta lume, mai ales in materie de moda si design, veti intilni aici.
>> mai multe detalii

Paris

Parisul este unul dintre putinele orase din lume unde nu trebuie sa mergi intr-un loc anume pentru a-ti face cumparaturile, deoarece ocazii intilnesti la tot pas. Vitrinele magazinelor sint pline de creativitate si expresivitate, asa cum putine gasesti in alte orase ale lumii.
>> Pachete de weekend la Paris

Londra

Aceasta Mecca europeana a cumparaturilor, Londra detine unele dintre cele mai atractive magazine, cu brand-uri faimoase la tot pasul. Zone pentru shopping care nu trebuie ratate sunt strazile Oxford si Regent unde se afla brand-uri precum Gap, Zara, Topshop, H&M si United Colours of Benetton.
>> Pachete de weekend la Londra

Metzingen

Acest paradis al cumparaturilor de lux din Europa  se afla la 30 km de Stuttgart, in splendida vale Erms. Un mare avantaj pentru cumparatorii care aleg sa achizitioneze produse din magazinele fabricilor de aici il constituie reducerile mari de care beneficiaza la articolele unor branduri de renume.
>> mai multe detalii