fbpx

Alt stil de a calatori

Oferta BlueAir

Oferta speciala Blue Air

AZI: 2 BILETE LA PRET DE 1!

REZERVARI:+40 758 105 307; +40 758 105 322

Astazi, daca alergi dupa 2 iepuri, ii prinzi pe AMANDOI: la fiecare bilet de avion achizitionat, primesti inca unul GRATUIT! Profita de marea reducere si rezerva-ti si vacanta de Paşte, si vizita la ai tai, si zboara peste tot in doi!

Oferta este valabila pe 25 martie 2021, pentru toate zborurile cu date de calatorie pana la 26 martie 2022. Toate rezervarile includ optiunea de modificare a datelor de zbor o data, in cazul in care planurile tale se schimba, fara achitarea taxei de schimbare a datelor de calatorie, platindu-se doar diferenta de tarif, acolo unde este cazul. 

Blue Air are grija de tine, pentru ca tu sa ai o vacanta lipsita de griji. Calatoria ta se va desfasura in deplina siguranta, pentru ca s-au luat toate masurile de siguranta sanitara la bord, cat si in timpul operatiunilor de imbarcare si debarcare.

Pentru mai multe detalii referitoare la restrictii sau informatii necesare pentru calatorie in aceasta perioada, va rugam sa contactati direct unul dintre agentii nostri de turism.

Pentru zborurile interne, puteti achita biletul de avion si cu tichete/carduri de vacanta.
Oferta valabila in limita locurilor disponibile.
Oferta supusa unor termene si conditii.

    Nume (obligatoriu)

    E-mail (obligatoriu)

    Subiect

    Mesaj    !