Alt stil de a calatori

Martisor la Olanesti

Balul Martisorului

Olanesti, Hotel Central 3*
Pensiune completa
6 – 8 martie 2020

Insotitor dl profesor Paul Blidaru
Tel: 0745 187 463

Ziua 1, Vineri 6 martie 2020
Ora 07.30 plecare din Bucuresti din parcarea de langa Ateneul Roman, parcarea Cina sau langa Palatul Regal, cu autocarul, pe traseul Targoviste – Voinesti – Valea Dimbovitei – Campulung Muscel – Manastirea Negru Voda (cu vizitare) – Domnesti – Valea Bratiei – Curtea de Arges. Se viziteaza manastirea si necropola regala. Se continua excursia prin orasul Rm. Valcea, si apoi statiunea la Olanesti. Cazare la hotel Central 3*, ora 14.30. La ora 15.00 servirea mesei de prinz in restaurantul hotelului. Dupa-amiaza timp liber la dispozitie pentru relaxare, plimbari sau descoperirea statiunii pe cont propriu. Seara, la ora 20.30, cina in restaurantul hotelului, cu muzica si dans.

Ziua a 2-a, Sambata 7 martie 2020
Micul dejun tip bufet suedez (servit intre orele 08.00- 09.00), plecarea cu autocarul pe traseul Valcea – manastirea Horezu, vizitarea manastirii. Se continua excursia la ocnele Mari, unde se vizitea salina. Intoarcerea la Olanesti, dejun  la hotel Central la ora 14.00. Dupa-amiaza program de odihna si de pregatire ptr Balul Martisorului, de la ora 20.30 pina la ora 01.30 noaptea. Meniu special, muzica, dans, surprize din partea organizatorilor Marshal Turism si a dlui profesdor Paul Blidaru. Dintre participante se va alege “Regina balului”.

Ziua a 3-a, Duminica 8 martie 2020
Dupa micul dejun, care se serveste intre intervalul 08.30 – 09.30, plecare cu autocarul intr-o excursie de jumatate de zi pe traseul Valcea – Manastirea dintr-un Lemn (vizitare) – Se continua excursia cu vizitarea statiunii Govora Bai. Retur la hotel Central urmat de servirea mesei de pranz la ora 14.00. Dupa dejun plecarea cu autocarul spre Bucuresti pe traserul Valcea – Pitesti – Gaiesti – Titu – Bucuresti. Sosirea la parcarea Cina in jur de ora 20.30.

Tarife Martisor la Olanesti 2020 Hotel Central

 Servicii incluse:
– transport conform program cu autocar modern, clasificat 3*
– 2 nopti de cazare cu pensiune completa (mic dejun tip bufet; pranz si cina meniu 3 feluri servite la masa si vinul casei)
– 2 excursii de o jumatate de zi
– insotitor din partea agentiei pe tot programul

Servicii neincluse:
– bauturile din timpul meselor (cele in plus fata de program)
– intrarile la obiectivele turistice
– asigurari medicale

Nota: tariful este valabil pentru un grup de minim 40 de persoane.

Tarifele sunt exprimate in lei, sunt pe persoana, cazare in camera standard. Tarifele pentru copii si a treia persoana sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu 2 adulti.

Plata acestei excursii se va efectua in rate, prima rata , la inscriere, pentru garantarea rezervarii.

Avansul initial este de 200 lei / pers / loc in camera dubla, si se va achita pina la data de 03.02.2020, restul pina la data de 21.02.2020

In cazul anularii excursiei de catre turistul inscris, penalizarile sunt:
– 20% din pachetul de servicii, daca renuntarea se face in perioada: 24.01 – 10.02.2020
– 60% din pachetul de servicii, daca renuntarea se face in perioada: 11 – 20.02.2020
– 100% din pachetul de servicii, daca renunatrea se face in perioada: 21.02 – 05.03.2020

Se va achita tariful stipulat in conditiile si termenele stabilite in contractul cu clientul. Turistul trebuie sa se asigure ca programul sau tariful pachetului turistic nu a suferit modificari.

Agentia de turism isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, in anumite situatii speciale determinate de factori independenti de vointa agentieri, cu respectarea in totalitate a serviciilor incluse in program. Programul turistic se desfasoara in baza contractelor interne incheiate.

Repartizarea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierii, repartizarea camerelor la hotel si a meselor in restaurant se face de catre dl Blidaru, momentul sosirii la hotel. Orice problema legata de aspectul sau amplasarea camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de dl Blidaru. Cosumul de la minibar si alte servicii consumate in restaurant si hotel, altele decit cele mentionate la serviciile incluse, vor fi platite la fata locului de catre turisti. Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Romania, acordata de Ministerul Turismului.

Agentia de turism organizatoare poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu 15 zile inainte de data plecarii.

Oferta valabila in limita locurilor disponibile.