Alt stil de a calatori

Excursie la Manastirile din Moldova

Excursie la Manastirile din Moldova

Traseu: Bucuresti – Iasi – Nordul Moldovei – manastiri –
Piatra Neamt – Bucuresti

Perioada: 10.07 – 15.07.2020
5 nopti / 6 zile

Ghid insotitor – dl Ion Antonescu

Rezervari:
Lidia Maruta
tel: 0722.386.179; e-mail: lidia.maruta@marshal.ro

Excursie la Manastirile din Moldova

Ziua 1 / 10.07.2020

Intalnirea participantilor la excursie in parcarea Cina, la ora 08:30. Plecare din Bucuresti pe traseul Urziceni – Buzau – Focsani – Tecuci – Vaslui – Iasi. Sosire la Iasi, cazare la hotel Unirea. Cina la restaurant Unirea in Iasi.
Excursie la Manastirile din Moldova

Ziua 2 / 11.07.2020

Mic dejun la hotel Unirea.
Tur de oras in Iasi cu vizita la Mitropolia Moldovei, biserica Trei Ierarhi, biserica Sf. Nicolae, bojdeuca din Ticau a lui Ion Creanga, dealul Copoului cu Teiul lui Eminescu si manastirea Golia. In continuare vizita casei memoriale Mihai Eminescu de la Ipotesti si apoi plecare spre Gura Humorului cu oprire pentru vizitarea manastirii Dragomirna. Sosire la Gura Humorului, cina si cazare la hotelul Best Western Bucovina.
Excursie la Manastirile din Moldova

Ziua 3 / 12.07.2020

Mic dejun la hotelul Best Western Bucovina. Deplasare in comuna Ciprian Porumbescu, pentru vizita Casei Memoriale Ciprian Porumbescu. In continuare vizitarea manastirilor Patrauti, Putna si Sucevita. Dejun la Popasul Bucovina din Sucevita. Continuarea excursiei pentru vizitarea manastirilor Moldovita, Voronet si Humor. Cina si cazare la hotelul Best Western Bucovina din Gura Humorului.
Excursie la Manastirile din Moldova

Ziua 4 / 13.07.2020

Mic dejun la hotelul Best Western Bucovina. Deplasare spre Piatra Neamt cu oprire pentru vizitarea manastirii Rasca si apoi la Humulesti pentru vizita Casei Memoriale Ion Creanga si a Manastirii Neamtului. Continuarea excursiei cu vizita la Casa Memoriala Mihail Sadoveanu din comuna Vânători-Neamţ. Dupa amiaza vizita manastirilor Bistrita si Pangarati. Intoarcea la Piatra Neamt, cazare la hotel Ceahlau. Cina la restaurant Ceahlau.
Excursie la Manastirile din Moldova

Ziua 5 / 14.07.2020

Mic dejun la hotel Ceahlau. Excursie pentru vizitarea manastirilor Horaita, Varatec si Agapia. Dejun in zona. Dupa-amiaza, vizitarea manastirilor Secu si Sihastria. Intoarcere la Piatra Neamt, cazare la hotel Ceahlau. Cina la pensiunea Troian.
Excursie la Manastirile din Moldova

Ziua 6 / 15.07.2020

Mic dejun la hotel Ceahlau. Plecarea spre Bucuresti, trecind prin Bacau, Focsani, Buzau, Ploiesti. Sosire in Bucuresti in jurul orei 19:30 – 20:00.

loc in camera dubla: 1.470 lei / persoana

camera single: 1.915 lei / persoana

Servicii incluse:
transport cu autocar dotat cu aer conditionat si cu toate conditiile pentru turismul international, la dispozitie pentru tot programul
– 5 nopti cazare cu mic dejun astfel:
la hotel Unirea, 4*,din Iaşi – 1 noapte
la hotel Best Wesrten Bucovina 4*, din Gura Humorului – 2 nopţi
la hotel Ceahlău, 3*, din Piatra Neamţ – 2 nopţi
Mese (conform program) astfel:
la hotel Unirea din Iasi – 1 cina
la Best Western Bucovina din Gura Humorului – 2 cine
la Popas Bucovina / Suceviţa – 1 dejun
1 dejun in zona Varatec – Agapia;
la Hotel Ceahlău, din Piatra Neamţ – 1 cină
la Pensiunea Troian, din Piatra Neamţ – 1 cină
– costurile pentru sofer
Servicii neincluse:
– intrarile la obiectivele din program
– bauturile alcoolice
Grup minim: 35 persoane

Conditii:
– avans la inscriere : 30% din valoarea excursiei
– termen de plata final: 26.06.2020
– termen de anulare a excursiei, fara penalizare : 19.06.2020

Observatii:
Tarifele sunt exprimate in lei, sunt pe persoana, cazare in camera dubla.
Oferta supusa unor termene si conditii. Oferta valabila in limita locurilor disponibile.
Se va achita tariful stipulat in conditiile si termenele stabilite in contractul cu clientul. Turistul trebuie sa se asigure ca programul sau tariful pachetului turistic nu a suferit modificari.
Agentia de turism isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, in anumite situatii speciale determinate de factori independenti de vointa agentiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor incluse in program. Programul turistic se desfasoara in baza contractelor interne incheiate.
Repartizarea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierii.
Cosumul de la minibar si alte servicii consumate in restaurant si hotel, altele decit cele mentionate la serviciile incluse, vor fi platite la fata locului de catre turisti.
Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Romania, acordata de Ministerul Turismului.