fbpx

Alt stil de a calatori

Excursie la Manastirile din Moldova

Excursie la Manastirile din Moldova

Traseu: Bucuresti – Iasi – Nordul Moldovei – manastiri –
Piatra Neamt – Bucuresti

Perioada: 30.06 – 05.07.2021
5 nopti / 6 zile

Ghid insotitor – Ion Antonescu

Rezervari:
Lidia Maruta
tel: 0722.386.179; e-mail: lidia.maruta@marshal.ro

Excursie la Manastirile din Moldova

Ziua 1 / 30.06.2021

Intalnirea participantilor la excursie in parcarea Cina, la ora 08:30. Plecare din Bucuresti pe traseul Urziceni – Buzau – Focsani – Tecuci – Vaslui – Iasi. Sosire la Iasi, cazare la hotel Unirea. Cina la restaurant Bolta Rece, in Iasi.????????
Excursie la Manastirile din Moldova

Ziua 2 / 01.07.2021

Mic dejun la hotel Unirea.
Tur de oras in Iasi cu vizita la Mitropolia Moldovei, biserica Trei Ierarhi, biserica Sf. Nicolae, bojdeuca din Ticau a lui Ion Creanga, dealul Copoului cu Teiul lui Eminescu si manastirea Golia. In continuare vizita casei memoriale Mihai Eminescu de la Ipotesti si apoi plecare spre Gura Humorului cu oprire pentru vizitarea manastirii Dragomirna. Sosire la Gura Humorului, cina si cazare la pensiunea Casa Humor.
Excursie la Manastirile din Moldova

Ziua 3 / 02.07.2021

Mic dejun la pensiunea Casa Humor, din Gura Humorului. Deplasare in comuna Ciprian Porumbescu, pentru vizita Casei Memoriale Ciprian Porumbescu. In continuare vizitarea manastirilor Patrauti, Putna si Sucevita. Dejun la Pensiunea Musatinii din Putna. Continuarea excursiei pentru vizitarea manastirilor Moldovita, Voronet si Humor. Cina si cazare la pensiunea Casa Humor, din Gura Humorului.
Excursie la Manastirile din Moldova

Ziua 4 / 03.07.2021

Mic dejun la pensiunea Casa Humor, din Gura Humorului. Deplasare spre Piatra Neamt cu oprire pentru vizitarea manastirii Rasca si apoi la Humulesti pentru vizita Casei Memoriale Ion Creanga si a Manastirii Neamtului. Continuarea excursiei cu vizita la Casa Memoriala Mihail Sadoveanu din comuna Vânători-Neamţ. Dupa amiaza vizita manastirilor Bistrita si Pangarati. Intoarcere la Piatra Neamt, cazare la hotel Ceahlau. Cina la pensiunea Troian, din Piatra Neamt.
Excursie la Manastirile din Moldova

Ziua 5 / 04.07.2021

Mic dejun la hotel Ceahlau. Excursie pentru vizitarea manastirilor Horaita, Varatec si Agapia. Dejun in pensiunea Maria, din Agapia. Dupa-amiaza, vizitarea manastirilor Secu si Sihastria. Intoarcere la Piatra Neamt, cazare la hotel Ceahlau. Cina la pensiunea Troian, din Piatra Neamt.
Excursie la Manastirile din Moldova

Ziua 6 / 05.07.2021

Mic dejun la hotel Ceahlau. Plecarea spre Bucuresti, trecind prin Bacau, Focsani, Buzau, Ploiesti. Sosire in Bucuresti in jurul orei 19:30 – 20:00.

loc in camera dubla: 1.470 lei / persoana (nu e finala)

camera single: 1.915 lei / persoana (nu e finala)

Servicii incluse:
transport cu autocar dotat cu aer conditionat si cu toate conditiile pentru turismul international, la dispozitie pentru tot programul
– 5 nopti cazare cu mic dejun astfel:
la Hotel Unirea, 4*,din Iaşi – 1 noapte
la Pensiunea Casa Humor, din Gura Humorului – 2 nopţi
la Hotel Ceahlău, 3*, din Piatra Neamţ – 2 nopţi
Mese (conform program) astfel:
la Restaurant Bolta Rece, din Iasi – 1 cina????????????
la Pensiunea Casa Humor, din Gura Humorului – 2 cine
la Popas Bucovina / Suceviţa – 1 dejun
1 dejun la Pensiunea Maria, Agapia;
la Pensiunea Troian, din Piatra Neamţ – 2 cine
– costurile pentru sofer
Servicii neincluse:
– intrarile la obiectivele din program
– bauturile alcoolice
Grup minim: 35 persoane

Conditii:
– avans la inscriere : 30% din valoarea excursiei
– termen de plata final: 16.06.2021
– termen de anulare a excursiei, fara penalizare : 09.06.2021

Observatii:
Tarifele sunt exprimate in lei, sunt pe persoana, cazare in camera dubla.
Oferta supusa unor termene si conditii. Oferta valabila in limita locurilor disponibile.
Se va achita tariful stipulat in conditiile si termenele stabilite in contractul cu clientul. Turistul trebuie sa se asigure ca programul sau tariful pachetului turistic nu a suferit modificari.
Agentia de turism isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, in anumite situatii speciale determinate de factori independenti de vointa agentiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor incluse in program. Programul turistic se desfasoara in baza contractelor interne incheiate.
Repartizarea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierii.
Cosumul de la minibar si alte servicii consumate in restaurant si hotel, altele decit cele mentionate la serviciile incluse, vor fi platite la fata locului de catre turisti.
Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Romania, acordata de Ministerul Turismului.