fbpx

Alt stil de a calatori

Londra

Weekend la Londra

logo-tarom

O vacanta la Londra va fi una placuta pentru oricine. Turistii de toate varstele pot vizita numeroase atractii locale, de la muzeul figurilor de ceara Madame Tussaud’s sau faimosul London Eye de unde se poate admira o splendida panorama a orasului, pana la celebrul Turn al Londrei cunoscut pentru istoria sa sangeroasa. Cuplurile pot petrece in restaurante sau se pot bucura de viata de noapte de aici, pot urmari un spectacol West End sau pot cutreiera pietile si faimoasele cartiere unde se pot face cumparaturi.
Londra zilelor noastre promite cate ceva pentru fiecare. London Eye ii ridica pe vizitatori sus deasupra orasului, oferindu-le vederi panoramice ale Londrei. Pe malul drept al raului, Galeria Tate Modern gazduieste unele dintre cele mai incredibile colectii de arta moderna, in timp ce un tur al celor 30,000 de magazine si buticuri vor epuiza fizic pana si cel mai inrait fan al cumparaturilor, iar numarul mare de restaurante (6,000) explica de ce britanicii isi onoreaza bucatarii ca pe celibritati. Pentru cei interesati in explorarea patrimoniului orasului, Turnul Londrei (Tower of London) este un punct de plecare excelent. Construit mai intai in secolul al XI-lea, turnul a fost reconstruit de cateva ori. Una dintre cele mai mari atractii ale Londrei si o celebrare a maretiei britanice, eveniment gratuit pentru toti vizitatorii, este Schimbarea Garzilor Regale de la Palatul Buckingham, care are loc zilnic.

Hotel Orchard Paddington 3*

De la 246 EUR/pachet/persoana/loc in DBL, cu mic dejun

Hotel Double Tree by Hilton Hyde Park 4*

De la 366 EUR/pachet/persoana/loc in DBL, cu mic dejun

Hotel Caesar 4*

De la 370 EUR/pachet/persoana/loc in DBL, cu mic dejun

Oferta valabila in limita disponibilitatilor existente la momentul efectuarii rezervarii.

Servicii incluse:
– bilet de avion Bucuresti – Londra si retur, cu compania aeriana TAROM;
– 2 nopti cazare cu mic dejun.
* Pretul este pe pachet/ persoana.

Servicii neincluse:
Nu sunt incluse taxele de aeroport si asigurarea medicala.

Observatii:
– obligatoriu week-end (sambata);
– optional se poate asigura transfer de la/la aeroport;
– preturile pot fi modificate in functie de politica fiecarui hotel si a fiecarei companii aeriene;
– atat locurile la cazare cat si la avion sunt in limita disponibilitatilor existente in momentul efectuarii rezervarii.

** Tarifele sunt informative si nu impun obligatii contractuale.