fbpx

Alt stil de a calatori

Constantin si Elena

sfintii constantin si elena

Circuit “Sfintii Constantin si Elena”
in Bulgaria

Hotel Laguna Beach 4*, Albena
All Inclusive

20 – 23 mai 2021
SE REPROGRAMEAZA

Insotitor dl profesor Paul Blidaru
Tel: 0745 187 463

Ziua 1
Plecare din Bucuresti din parcarea Cina, de langa Ateneul Roman, sau de langa Palatul Regal, cu autocarul, la ora 06.30 pe traseul Fetesti
– Cernavoda – Mangalia – Vama Veche – Albena
. Cazare la hotel Laguna Beach, 4*. La ora 14.30 dejun bufet suedez inclus. Dupa- amiaza program liber in statiune. Cina tip bufet la resturantul hotelului la ora 20.30.

Ziua a 2-a
Micul dejun tip bufet suedez (servit intre orele 07.30- 08.00). Plecare cu autocarul ptr. vizitarea statiunii Nisipurile de Aur. Intoarcere la Albena, dejun la restaurantul hotelului Laguna Beach la ora 14.00. Dupa-amiza program liber in statiune. Cina bufet suedez la restaurantul hotelulul la ora 20.30.

Ziua a 3-a
Dupa micul dejun, tip bufet suedez, care se serveste intre intervalul 07.30 – 08.30, plecarea
cu autocarul la Varna cu vizitarea orasului, apoi se merge la Balcic pentru vizitarea statiunii. Intoarcerea la Albena, la hotel Laguna Beach, ptr. dejun
la ora 14.00. 
Dupa-amiaza program de statiune. Cina la restaurantul hotelului la ora 20.00.

Ziua a 4-a
Mic dejun bufet suedez in intervalul orar 07.30 – 08.30. Plecare spre Bucuresti, pe traseul Vama Veche – Mangalia – Constanta – Mamaia. Dejun pe cont propriu si vizitare timp de 3 ore. Se continua calatoria pe traseul Cernavoda – autostrada A2.  Sosire la Bucuresti in jurul orei 21.30.

Loc in cam. DUBLA

Loc in cam. SINGLA

A 3 a pers pat suplimentar in cam. DUBLA

 Copil 7- 11.9 ani pat suplimentar  in cam. DUBLA

De la 875 lei

 De la
1.150 lei

De la 875 lei

De la 745 lei


Servicii incluse:
– transport conform program cu autocar modern, clasificat 3*
– 3 nopti de cazare cu All Inclusive  (toate mesele sunt tip bufet suedez)
– insotitor din partea agentiei pe tot programul  –  dl profesor Paul Blidaru

Servicii neincluse:
– intrarile la obiectivele turistice
– asigurari medicale

Nota: tariful este valabil pentru un grup de minim 40 de persoane.

Tarifele sunt exprimate in lei, sunt pe persoana, cazare in camera standard. Tarifele pentru copii si a treia persoana sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu 2 adulti.

Plata acestei excursii se va efectua in rate, prima rata , la inscriere, ptr. garantarea rezervarii.

Conditii de plata si anulare:
Avansul initial este de 200 lei / pers / loc in camera dubla,  se va achita la inscriere, urmatoarea rata 300 lei / pers, se achita pana la 21.03.2021, iar restul de 375 lei pina la data de 30.04.2021. 

In cazul anularii  excursiei de catre turistul inscris, penalizarile sunt:
– 20% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in perioada 26.03 – 09.04.2021
– 60% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in perioada 
09 – 30.04.2021
– 100% din pretul pachetul de servicii, daca renuntarea se face in perioada 
30.04 – 20.05.2021

Se va achita tariful stipulat in conditiile si termenele stabilite in contractul cu clientul. Turistul trebuie sa se asigure ca programul sau tariful pachetului turistic nu a suferit modificari.

Agentia isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, in anumite situatii speciale, determinate de factori independenti de vointa agentiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor incluse in program. Programul turistic se desfasoara in baza contractelor interne incheiate.

Repartizarea locurilor in autocar se efectueaza in ordinea inscrierii, repartizarea camerelor la hotel si a meselor in restaurant pentru tot sejurul se face de catre dl Blidaru, in momentul sosirii la hotel. Orice problema legata de aspectul sau  amplasarea camerei se rezolva de  catre client direct la receptie, asistat de dl Blidaru. Consumul de la minibar si alte servici consumate in restaurant si hotel, altele decit cele mentionate la serviciile incluse, vor fi platite la fata locului de catre turisti.
Categoria  hotelurilor si a mijloacerelor de transport este cea oficiala pentru Bulgaria, acordata de Ministerul Turismului.
Agentia de turism organizatoare poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu 15 zile inainte  de data placarii.

Oferta valabila in limita locurilor disponibile.