Alt stil de a calatori

Confidentialitate

MARSHAL TURISM
Politica de confidentialitate

Stimati Vizitatori,

Marshal Turism administreaza toate datele personale primite pe parcursul utilizarii paginilor web in conformitate cu dispozitiile legislatiei in vigoare privind protectia datelor personale si difuzarea datelor de interes public, in conformitate cu prevederile Legii 677/ 2001 si a Regulamentului (UE) 679/2016 (aplicabil in Romania din 25 mai 2018).

„GDPR” reprezinta Regulamentul (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE.

In cazul in care Dumneavoastra puneti in mod benevol la dispozitia Marshal Turism orice date cu caracter personal, prin aceasta va dati acordul ca Marshal Turism – in scopul si pe durata determinata de specificul tranzactiei – sa inregistreze aceste date si sa le administreze.
Marshal Turism utilizeaza informatiile personale pentru a va oferi servicii si pentru o mai buna întelegere a nevoilor si intereselor Dumneavoastra, pentru a va ajuta sa finalizati tranzactii sau comenzi, a comunica cu Dumneavoastra, pentru a va oferi servicii si suport, pentru a va tine la curent cu serviciile furnizate, cu ofertele speciale si de sezon si pentru a personaliza ofertele de promotie.
Ocazional, putem folosi informatiile pentru a lua legatura cu Dumneavoastra în scopul unor cercetari de piata referitoare la serviciile furnizate de noi, toate acestea, in scopul de a optimiza serviciile oferite si de a fi pe masura exigentelor Dumneavoastra.
Protectia datelor Dumneavoastra personale pe care ni le-ati pus la dispozitie este deosebit de importanta pentru Marshal Turism. Noi respectam caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de Dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care am creat si aplicam prezenta Politica de confidentialitate.

“Date cu caracter personal” inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila (“persoana vizata”);

O persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Inregistrarea datelor
Pentru citirea informatiilor existente pe portal nu este necesara oferirea datelor personale.
Totusi, pentru utilizarea unor servicii (ex. rezervari on-line, aplicatii posturi vacante) sunt necesare anumite date personale.
In scopul exploatarii tehnice a portalului, Marshal Turism foloseste provizoriu urmatoarele informatii – ce nu contin date personale – care apar automat administratorului de site:
* adresa de internet de protocol (IP),
* denumirea domeniului (URL),
* datele de accesare,
* file-ul de accesare al clientului (denumirea file-ului si URL),
* codul HTTP al parolei raspuns,
* datele paginii web de unde se face accesarea,
* cantitatea bite-urilor consumate cu ocazia vizitarii,
* data vizitarii,
* datele paginilor parcurse, respectiv
* denumirea browserului.

Utilizarea si transmiterea datelor
De cate ori cand Marshal Turism doreste sa utilizeze datele furnizate intr-un alt scop decat cel pentru care a fost efectuata inregistrarea originala, il instiinteaza pe cel in cauza si ii solicita anterior aprobarea, acordandu-i posibilitatea ca dupa aceasta sa revina oricand doreste asupra incuviintarii. In nici o imprejurare Marshal Turism nu va transmite unei terte persoane – cu exceptia situatiilor obligatorii prevazute de lege, respectiv fara incuviintarea celui in cauza – datele personale pe care le administreaza. Marshal Turism utilizeaza datele personale pe care dumneavoastra le-ati pus la dispozitie, insa nu in exclusivitate, in urmatoarele scopuri:
* cercetarea pietei, analiza pietei,
* analiza obiceiurilor clientilor,
* intocmirea statisticilor vizitarilor,
* comunicarea de informatii despre noile produse si servicii,
* comunicarea de informatii despre diverse reduceri de preturi,
* rezolvarea reclamatiilor clientilor,
* onorarea comenzilor.
Marshal Turism administreaza toate informatiile referitoare la persoana si la datele personale ale clientilor, partenerilor si altor parti in regim secret de afaceri. Doar furnizorul datelor in cauza poate da dezlegare de sub incidenta administrarii in regimul secretului de afaceri.
Datele cartii de credit sunt utilizate exclusiv pentru prelucrarea platilor si prevenirea fraudelor.
Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite tertilor fara consimtamantul Dumneavoastra in caz de litigii, precum si cu privire la fraudele la plata, in conformitate cu dispozitiile Legii 656/2002.

Securitatea datelor
Pentru a evita utilizarea fara drept a datelor personale si a abuzurilor, Marshal Turism utilizeaza metode si tehnologii complexe de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.
Site-ul poate contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului nostru, website-uri utile pentru dv. Daca accesati aceste linkuri veti accesa / vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de cea a agentiei Marshal Turism.

Informare
In cazul cererilor scrise, societatea noastra ii informeaza pe cei interesati asupra modului de administrare a datelor lor personale.
In conformitate cu prevederile Legii 677 / 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, utilizatorii site-ului declara ca sunt de acord sa se prelucreze aceste date direct sau prin intermediul tertilor contractanti a datelor personale si sunt de acord cu folosirea datelor lor personale pentru a primi informatii despre produsele si serviciile agentiei Marshal Turism.
Va atragem atentia asupra faptului ca de pe paginile web ale agentiei MARSHAL TURISM puteti ajunge si pe paginile web ale altor firme si organizatii. Marshal Turism nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si corectitudinea datelor comunicate in acestea, nici pentru protectia datelor Dumneavoastra.
In cazul utilizarii unor astfel de pagini web, va recomandam sa va interesati in legatura politica de protectie a datelor pe care o are organizatia care a deschis pagina respectiva.

Legislatie
Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane in vigoare. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul operatorului. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul SC Marshal Turism SRL.

Contactati-ne
Parerea Dumneavoastra este importanta pentru noi. Daca aveti observatii sau intrebari legate de politica noastra de confidentialitate, contactati-ne pe adresa: marshal@marshal.ro

Va multumim!