Alt stil de a calatori

Viena

Aeroportul din Viena


Aeroportul este situat la 16 km de centrul orasului, in partea de sud-est a acestuia. Are 2 terminale, situate in cadrul aceleiasi cladiri, pentru deplasarea de la un terminal la celalalt, nefiind necesar un mijloc de transport.
Exista numeroase parcari ale aeroportului, atat pentru timp scurt de oprire, cit si pentru timp indelungat (avind preturi reduse).
Sunt prezente urmatoarele companii pentru inchirierea autoturismelor: Arac/Europcar, ATL, Avis, Budget, Hertz, National/Alamo, Sixt and Thrifty.
Birourile de informatii se gasesc la Terminalul 2 si in statia de autobuz.
Aeroportul are birouri bancare in cele doua arii destinate Sosirilor si Plecarilor, incluzind servicii de schimb valutar. Exista numeroase cafenele, baruri si restaurante, peste 70 magazine, unele dintre ele in regim duty-free, un centru medical si o farmacie.
Bagajele pot fi transportate cu ajutorul carucioarelor. In cadrul aeroportului, exista posibilitatea depozitarii bagajelor pentru diferite perioade de timp.
In spatiul aeroportului, se afla centre in care se pot organiza evenimente si conferinte, dotate cu absolut toate facilitatile.