Alt stil de a calatori

Dubai

Aeroportul din Dubai


Aeroportul International din Dubai este situat la 4 km sud de Dubai si este considerat cel mai aglomerat din Orientul Mijlociu. Are doua terminale; transportul intre acestea este asigurat de aeroport(dureaza zece minute). Terminalul doi este folosit pentru cursele business si pentru chartere.
Aeroportul asigura servicii bancare, oficii de schimb valutar, restaurante, cafenele, baruri, magazine, centru de recreere cu piscina, sala de gimnastica, masaj. In Terminalul 1 este si un centru medical si doua centre de afaceri.
Transportul de la/la aeroport este asigurat de autobuze care merg pana in centrul orasului. Acestea pleaca de vizavi de terminale. De asemenea, sunt taxiuri si limuzine care pot asigura transportul pana in centrul orasului, in numai 10 minute.
In Terminalul 1, la etajul trei, exista si un hotel de cinci stele, Hotelul Dubai International Airport. In apropiere, sunt multe hoteluri: Holiday Inn Dubai, Golden Tulip Aeroplane, Rimal Rotana Suites, InterContinental Dubai, Le Meridien Hotel Dubai, Sheraton Diera Hotel, Taj Palace Dubai, Four Points Bur Dubai, Sheraton Dubai Hotel, Ramada Dubai si Marriott JW Dubai, multe dintre ele oferind autobuze rapide.