Alt stil de a calatori

Revelion la Piatra Neamt

REVELION LA PIATRA NEAMT
PERLA MOLDOVEI

GRAND HOTEL CEAHLAU 3*
29 decembrie 2018 – 2 ianuarie 2019

Insotitor dl profesor Paul Blidaru
Tel: 0745 187 463

Revelion la Piatra Neamt

Ziua 1, Sambata, 29 Decembrie 2018
Ora 07:30: plecare din Bucuresti din parcarea de langa Ateneul Roman, cu autocarul, pe traseul Ploiesti - manastirea Ghighiu (cu vizitare) - Buzau - Foscani - Marasesti - vizitarea Mausoleului (timp de ½ ora). Se continua calatoria prin Adjud - Bacau. Oprire in Bacau si dejun inclus in program. Vizita orasului timp de 2 ore. Continuarea calatoriei spre Piatra Neamt la ora 18:00, cazare la Grand Hotel Ceahlau, Piata Stefan cel Mare nr. 3, telefon: 0233 - 219.990. Cina la restaurantul hotelului la ora 20:30, cu muzica si dans.

Ziua a 2-a, Duminica, 30 Decembrie 2018
Dupa micul dejun tip bufet suedez (servit intre orele 07:30- 09:00), la hotel Ceahlau din Piatra Neamt, excursie de o jumatate de zi, cu autocarul pe traseul Neamt - Humulesti (cu vizitarea casei memoriale Ion Creanga) si apoi deplasare la manastirile Agapia si Varatec (cu vizitare). Intoarcerea la Piatra Neamt, dejun la restaurantul hotelului Ceahlaul, la ora 14:30. Dupa-amiaza program la dispozitia turistilor pentru odihna sau vizitarea individuala a orasului. La ora 20:30 cina la restaurantul hotelului, cu muzica si dans.

Ziua a 3-a, Luni, 31 Decembrie 2018
Dupa micul dejun, bufet suedez, servit in intervalul orar 08:00 - 09:00, plecare cu autocarul spre manastirea Bistrita (cu vizitare), apoi pe pe traseul Bicaz - Barajul si Lacul Bicaz - cu vizitarea timp de ½ ora. Retur la hotel Ceahlaul din Piatra Neamt, urmat de servirea mesei de pranz la ora 13:30. Dupa amiaza timp liber pentru odihna si pregatire pentru intampinarea Noului An 2019. Ora 21:00 cina festiva, cu meniu traditional, dans, muzica si program folcloric cu obiceiuri specifice zonei Neamt, intr-o atmosfera specific moldoveneasca, primitoare si calduroasa, oferita de personalul de deservire al hotelului Ceahlau. La cumpana dintre ani, turistii pot admira spectacolul de artificii oferit de Primaria orasului Piatra Neamt. Se va bea sampanie si se va dansa. La multi ani 2019! Petrecerea continua pana in zori, incheiata cu dansul "Perinita".

Ziua a 4-a, Marti, 1 Ianuarie 2019
Ora 13:30 dejun de Anul Nou cu muzica si dans. Dupa-amiaza program de odihna si pregatire pentru Balul Anului Nou care se va desfasura la restaurantul hotelului intre orele 20:30 - 02:00, cu meniu special, muzica si dans. Dintre participante la acest program va fi aleasa "Regina Balului", desemnata de un juriu exigent, care va urmari doamnele pe ringul de dans, in toate cele 4 seri.

Ziua a 5-a, Miercuri, 2 Ianuarie 2019
Dupa micul dejun servit intre orele 08:00 si 09:30 plecare cu autocarul spre casa, pe traseul: Bacau - Onesti - Poiana Sarata - popas la mici si bere. Se continua apoi pe treseul - pasul Oituz - Targu Secuiesc - Sf. Gheorghe. Oprire in Sf. Gheorghe sau Bran, pentru dejun inclus in program. Dupa dejun se continua excursia pe traseul Brasov - Bran - Moeciu - Fundata - Rucar - Valea Dambovitei - Targoviste- Bucuresti. Sosire in parcarea de langa Ateneul Roman in jurul orei 21:30 - 22:00.

Oferta valabila in limita locurilor disponibile.

tarife Revelion Piatra Neamt

Servicii incluse:
- transport conform program cu autocar modern, clasificat 3*
- 4 nopti de cazare cu pensiune completa (mic dejun tip bufet; pranz si cina meniu 3 feluri servite la masa si vinul casei)
- 2 excursii de o jumatate de zi
- insotitor din partea agentiei pe tot parcursul programului

Servicii neincluse:
- bauturile din timpul meselor, altele decit cele incluse in meniu
- intrarile la obiectivele turistice
- asigurari medicale

Nota: pretul este valabil pentru un grup de minim 100 de persoane.

Tarifele sunt exprimate in lei, sunt pe persoana, cazare in camera standard. Tarifele pentru copii si a treia persoana sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu 2 adulti.
Orice persoana care plateste un avans de 500 lei din contravaloarea pachetului turistic, se considera turist inscris. Se va achita diferenta după cum urmeaza: 670 lei pana in 15 Noiembrie si ultima rata de 500 lei pana în 15 Decembrie.

In cazul anularii excursiei de catre turistul inscris, penalizarile sunt:
a) 20% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 1-15 Noiembrie 2018;
b) 60% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 16 Noiembrie-14 Decembrie 2018;
c) 100% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 15-29 Decembrie 2018

Se va achita pretul stipulat in conditiile si la termenele stabilite in contractul cu clientul, mentionate mai sus. Turistul trebuie sa se asigure ca programul sau pretul pachetului turistic nu a suferit modificari.

Agentia isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, in anumite situatii speciale determinate de factori independenti de vointa agentiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor incluse in program. Programul turistic se desfasoara in baza contractelor interne incheiate. Traseul poate suferi modificari in functie de conditiile atmosferice, pentru ca programul sa se desfasoare in cele mai bune conditii.
Distributia locurile în autocar se face în ordinea inscrierii, distributia camerelor la hotel si a meselor în restaurant pentru tot sejurul se face de catre dl Blidaru in momentul sosirii la hotel. Orice problema legata de aspectul sau amplasarea camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de dl Blidaru. Consumul de la minibar si alte servicii consumate în restaurant si hotel, altele decât cele mentionate la servicii incluse vor fi plătite la fata locului de către turisti.
Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Romania, acordata de Ministerul Turismului.
Agentia de turism organizatoare poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu 15 zile inainte de data plecarii.
Oferta valabila in limita locurilor disponibile.