Alt stil de a calatori

Paste la Iasi

Paste 2017

Iasi - Chisinau - Piatra Neamt

14 - 18 aprilie 2017

Insotitor dl profesor Paul Blidaru
Tel: 0745 187 463

Ziua 1, Vineri, 14 Aprilie
Ora 07:00 plecare din Bucuresti din parcarea de langa Ateneul Roman, Cina, cu autocarul, pe traseul Ploiesti-Manastirea Ghighiu (vizitare) - Buzau-Focsani-Marasesti-Tecuci-Barlad-Vaslui- Bucium-Iasi. Pe tarseu se viziteaza Mausoleul de la Marasesti, (aprox ½ ora) monument de adanca traire istorica. In Vaslui scurt tur panoramic si timp liber pentru servirea mesei de pranz pe cont propriu. Seara sosire si cazare la hotelul Moldova 3* situat central in Iasi. Iasul este considerat pe buna dreptate un adevarat muzeu pentru ca in fiecare colt al sau se simt urmele trecerii unei personalitati de seama a istoriei, stiintei, literaturii. Cina se serveste la ora 20:30, in restaurantul hotelului (preparate de post, la cerere anticipata).

Ziua a 2-a, Sambata, 15 Aprilie
Dupa micul dejun tip bufet suedez (servit intre orele 06:45 - 07:30), excursie de o zi la Chisinau cu descoperirea celor mai frumoase locuri emblematice ale capitalei vecinilor de peste Prut. Republica Moldova are valori, legende, istorie si traditii unice. Ajunsi in Chisinau ne bucuram de turul orasului cu ghid local vorbitor de limba romana. Masa de pranz, servita pe cont propriu, se poate achita in EUR sau LEI moldovenesti. Intoarcere la hotel in jurul orei 21:00. Cina in restaurantul hotelului Moldova. La ora 22:30 plecare cu autocarul la Manastirea Cetatuia pentru participare la Slujba de Inviere. Intoarcere la hotel, urmata de o primire in restaurantul hotelului pentru a sarbatori romaneste Invierea Domnului, cu oua rosii, pasca si vin rosu, lumanari. Cazare la hotelul Moldova 3*.

Ziua a 3-a, Duminica, 16 Aprilie
Dupa micul dejun, (servit intre orele 08:30 - 09:30) excursie de o jumatate de zi incluzand vizitarea lacului Ciric si Manastirea Galata. Retur la hotel pentru servirea unui pranz traditional, "Ca la mama acasa" cu bucate alese, special gatite pentru pranzul de Pasti. Voia buna , muzica si dansul intregesc sarbatoarea Invierii Domnului.
Dupa amiaza timp liber pentru odihna si relaxare. Cina festiva, cu meniu traditional, muzica, dans, se va desfasura intre orele 21:00 – 02:00. Cazare la hotelul Moldova 3*.

Ziua a 4-a, Luni, 17 Aprilie
Dupa micul dejun, servit intre orele 08:30 – 09:30, eliberam camerele si ne continuam calatoria spre Piatra Neamt, un oras minunat, care se promoveaza prin traditii. Pe traseu, ne bucuram de frumusetea locurilor, de istoria si patina timpului. Oprire la Hanul Ancutei, popas de 20 minute, apoi vizita la Manastirea Razboieni. In jurul orei 13:00 – 13:30, sosire si cazare hotel Ceahlau 3* situat in centrul municipiului Piata Neamt, oras cu istorie seculara, important centru industrial, comercial si istoric.
La ora 14:30 servim pranzul in restaurantul hotelului intr-o atmofera calda, de bucurie si prietenie cu muzica si dans. Dupa-amiaza timp liber la dispozitia turistilor pentru relaxare, plimbari sau odihna. Seara va invitam la o cina moldoveneasca, cu muzica si dans. Cina la ora 20:30.

Ziua a 5-a, Marti, 18 Aprilie
Dupa micul dejun servit intre orele 07:30 si 08:30 plecare cu autocarul spre casa, contempland frumusetea locurilor si bucurandu-ne de povestile vechi si mai noi spuse cu talc de insotitotul dvs, dl profesor Paul Blidaru, pe traseul: Bacau-Onesti-Poiana Sarata- popas la “mici si bere “ de 30 minute. Se continua deplasarea prin pasul Oituz-Targu Secuiesc- Brasov. Masa de pranz se serveste pe cont propriu urmata de tur pietonal al centrului istoric al Brasovului. In jurul orei 16:00 se pleaca catre Bucuresti. Sosire in parcarea de la restaurantul Cina in jurul orei 20:30.

paste-iasi-tarife

Servicii incluse:
- transport conform program cu autocar modern, clasificat 3*
- 4 nopti de cazare si mesele conform programului (mic dejun tip bufet si cina - meniu 3 feluri servite la masa si vinul casei )
- o excursie de o jumatate de zi in Iasi
- o excursie de o zi la Chisinau
- insotitor din partea agentiei pe tot programul – dl profesor Paul Blidaru, ghidul excursiei

Servicii neincluse:
- bauturile din timpul meselor (altele, in afara de cele din program)
- intrarile la obiectivele turistice
- excursie optionala la cramele Cricova (tarif 15 - 20 EUR/persoana; se achita la fata locului)
- asigurari medicale

Nota: tariful este valabil pentru un grup de minim 40 de persoane.

Tarifele sunt exprimate in lei, sunt pe persoana, cazare in camera dubla. Tarifele pentru copii si a treia persoana sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu 2 adulti.

Orice persoana care plateste un avans de 300 lei din contravaloarea pachetului turistic, se considera turist inscris. Se va achita diferenta 820 lei, pana la data de 30 martie 2017.

In cazul anularii excursiei de catre turistul inscris, penalizarile sunt:
a) 20% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu 30 zile inainte de plecare
b) 60% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu 15 zile inainte de plecare
c) 100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu 7 zile inainte de plecare
Se va achita tariful stipulat in conditiile si la termenele stabilite in contractul cu clientul, mentionate mai sus. Turistul trebuie sa se asigure ca programul sau tariful pachetului turistic nu a suferit modificari.

Agentia isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, in anumite situatii speciale determinate de factori independenti de vointa agentiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor incluse in program. Programul turistic se desfasoara in baza contractelor interne incheiate.
Consumul de la minibar si alte servicii din restaurant si hotel (altele decât cele mentionate la servicii incluse) vor fi platite la fata locului de catre turisti.
Agentia de turism organizatoare poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu 15 zile inainte de data plecarii.

Oferta valabila in limita locurilor disponibile.