Alt stil de a calatori

Paste in Maramures

Paste 2018

Maramures - Transilvania

6 - 10 aprilie 2018

Insotitor dl profesor Paul Blidaru
Tel: 0745 187 463

Ziua 1, Vineri, 6 Aprilie 2018
Ora 07:00 plecare din Bucuresti din parcarea Cina, de langa Ateneul Roman (sau langa Palatul Regal) cu autocarul, pe traseul Pitesti – Topolog – popas 20 minute, Valcea - Valea Oltului – Sibiu – Alba Iulia (dejun inclus la hotel 3* si vizitarea orasului timp de 2 ore). Se continua excursia prin Aiud – Turda – Cluj – Dej – Baia Mare. Cazare la hotel Mara 3*, in jur de ora 19:30. La ora 20.30 cina la restaurantul hotelului.
Se pot servi si preparate de post (la cerere anticipata).

Ziua a 2-a, Sambata, 7 Aprilie 2018
Dupa micul dejun tip bufet suedez (servit intre orele 07:30 – 08:30), plecare cu autocarul pe traseul Baia Sprie – Cabana Suior – posibila ascensiune cu telescaunul in masivul Mogosa, vizita Muzeului de Mineralogie al Maramuresului din Baia Mare. Intoarcerea la hotel si servirea dejunului la ora 14:30. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitia turistilor. La ora 20:30 cina la rest hotelului. La ora 23:00 plecarea in grup cu ghidul, pe jos, la noua Catedrala Episcopala Ortodoxa, unde turistii vor paticipa la slujba de Inviere a Domnului.
Dupa slujba, intoarcerea la hotel, unde turistii vor fi primiti in restaurant cu oua, pasca, vin rosu si lumanari, pentru a sarbatori romaneste, Invierea Domnului. Cazare la hotelul Mara 3*.

Ziua a 3-a, Duminica, 8 Aprilie 2018
Dupa micul dejun bufet suedez, (servit intre orele 08:30 – 09:30) plecare cu autocarul pe Valea raului Blidar la lacul si pastravaria Firiza. Popas si la pastravaria Lostrita. Retur la hotel, la ora 13:30, pentru un pranz traditional de PASTE, “ca la mama acasa”, cu bucate alese, special gatite pentru pranzul de Paste. Muzica si dansul intregesc sarbatoarea Invierii Domnului. Dupa amiaza timp liber pentru odihna si relaxare si pregatire pentru cina festiva. Cina de Paste se va desfasura intre orele 20:30 – 02:00, cu meniu special, muzica, dans, intr-o atmosfera specifica Maramuresului. Cazare la hotel Mara, 3*.

Ziua a 4-a, Luni, 9 Aprilie 2018
Dupa micul dejun, servit intre orele 08:30 – 09:30, eliberam camerele si ne continuam calatoria trecind prin Soncuta – Dej – Beclean - Reghin – Targu Mures. Cazare hotel Grand 4 *, situat in centrul orasului. La ora 15:00 dejun in restaurantul hotelului intr-o atmosfera calda, de bucurie si prietenie, cu muzica si dans.
Dupa-amiaza timp liber la dispozitia turistilor pentru relaxare, plimbari sau odihna. Seara va invitam la o cina cu muzica si dans. Ora pentru cina – 20:30.

Ziua a 5-a, Marti, 10 Aprilie 2018
Dupa micul dejun servit intre orele 07:30 si 08:30 plecare cu autocarul spre casa, contempland frumusetea locurilor si bucurandu-ne de povestile vechi si mai noi spuse cu talc de insotitorul dvs, dl profesor Paul Blidaru, pe traseul: Sighisoara - cu un popas de 45 minute, pentru vizita centrului medieval – Rupea - Brasov (dejun pe cont propriu si vizitare 2 ore). Se continua excursia pe ruta Predeal – Sinaia - Ploiesti – Bucuresti. Sosirea in Bucuresti, la parcarea Cina, aproximativ la orele 20:00.

Tarife Oferta Paste Baia Mare 2018

Servicii incluse:
- transport conform program cu autocar modern, clasificat 3*
- 4 nopti de cazare si mesele conform programului (mic dejun tip bufet si cina - meniu 3 feluri servite la masa si vinul casei)
- doua excursii de o jumatate de zi
- insotitor din partea agentiei pe tot programul – dl profesor Paul Blidaru, ghidul excursiei

Servicii neincluse:
- bauturile din timpul meselor (altele, in afara de cele din program )
- intrarile la obiectivele turistice
- asigurari medicale

Nota 1: pretul este valabil pentru un grup de minim 40 de persoane.
Nota 2: Nu se scade c/valoarea transportului.

Tarifele sunt exprimate in lei, sunt pe persoana, cazare in camera standard. Tarifele pentru copii si a treia persoana sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu 2 adulti.

Conditii de plata
Orice persoana care plateste un avans de 400 lei din contravaloarea pachetului turistic, se considera turist inscris. Se va achita diferenta de 820 lei, pana la data de 30.03.2018

In cazul anularii excursiei de catre turistul inscris, penalizarile sunt:
a) 20% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu 30 zile inainte de plecare
b) 60% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face cu 15 zile inainte de plecare
c) 100% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face cu 7 zile inainte de plecare

Se va achita pretul stipulat in conditiile si la termenele stabilite in contractul cu clientul, mentionate mai sus. Turistul trebuie sa se asigure ca programul sau pretul pachetului turistic nu a suferit modificari.

Agentia isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, in anumite situatii speciale determinate de factori independenti de vointa agentiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor incluse in program. Programul turistic se desfasoara in baza contractelor interne incheiate.

Consumul de la minibar si alte servicii din restaurant si hotel, altele decât cele mentionate la servicii incluse vor fi plătite la fata locului de către turisti.

Agentia de turism organizatoare poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu 15 zile inainte de data plecarii.

Oferta valabila in limita locurilor disponibile.