Alt stil de a calatori

Circuit Sfantul Dumitru

Sfântul Dumitru

Hotel Dobru 3*, Slănic Moldova
Pensiune completa

25 – 27 octombrie 2019

Insotitor dl profesor Paul Blidaru
Tel: 0745 187 463

Ziua 1, Vineri, 25 octombrie 2019
Ora 08:00: plecare din Bucuresti din parcarea Cina, de langa Ateneul Roman, sau de langa Palatul Regal, cu autocarul, pe traseul Targoviste –  Pucioasa – Fieni – Pietrosita – Moroieni – Valea Sipotului – popas ½ ora – Cota 1000 –  Sinaia – Predeal – Brasov – Targul Secuiesc – Pasul Oituz – Poiana Sarata (dejun inclus in program, la ora 14:30), Onesti – Slanic Moldova. Cazare la hotel Dobru 3*, ora 18:30. Seara, la ora 20:30, cina in restaurantul hotelului, cu muzica si dans.

Ziua a 2-a, Sambata 26 octombrie 2019
Mic dejun tip bufet suedez (servit intre orele 08:00 – 09:00), plecare cu autocarul la Targu Ocna – cu vizita la Salina (contra cost), aproximativ 1 ora. Posibila ascensiune cu telescaunul pe munte (contra cost). Intoarcere la hotel Dobru pentru servirea dejunului la ora 14:30. Dupa-amiaza program de odihna si de pregatire pentru cina festiva de Sf. Dumitru, de la ora 21:00 pina la ora 02:00 noaptea. Meniu special, muzica, dans, surprize si multa buna dispozitie.

Ziua a 3-a, Duminica, 27 octombrie 2019
Dupa micul dejun, bufet suedez, care se serveste in intervalul 08:30 – 09:10. Plecare cu autocarul pe traseul: Valea Trotusului – Comanesti – Miercurea Ciuc – Tusnad – Sf. Gheorghe – Brasov (cu dejun pe cont propriu si vizitare 2 ore). Se continua excursia cu deplasarea pe traseul Predeal – Sinaia – Pietrosita – Pucioasa – Targoviste – Bucuresti.  Sosire la restaurant Cina in jur de ora 21:00.
Tarife Circuit Sfantul Dumitru

 Servicii incluse:
– transport conform program cu autocar modern, clasificat 3*
– 2 nopti de cazare cu pensiune completa (mic dejun tip bufet; pranz si cina meniu 3 feluri servite la masa si vinul casei)
– 1 excursie de o jumatate de zi
– insotitor din partea agentiei pe tot programul – dl profesor Paul Blidaru

Servicii neincluse:
– bauturile din timpul meselor (cele in plus fata de program)
– intrarile la obiectivele turistice
– asigurari medicale

Nota: tariful este valabil pentru un grup de minim 40 de persoane.

Tarifele sunt exprimate in lei, sunt pe persoana, cazare in camera standard. Tarifele pentru copii si a treia persoana sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu 2 adulti.

Plata acestei excursii se va efectua in rate, prima rata, la inscriere, pentru garantarea rezervarii.

Avansul initial este de 200 lei / pers / loc in camera dubla, si se va achita pina la data de 05.09. 2019 a doua rata, de 300 lei / pers, pina la 25.09.2019 iar restul de 330 lei pina la data de 10.10.2019

In cazul anularii excursiei de catre turistul inscris, penalizarile sunt :
– 20% din pachetul de servicii, daca renuntarea se face in perioada: 15 – 30.09.2019
– 60% din pachetul de servicii, daca renuntarea se face in perioada: 01 – 14.10.2019
– 100% din pachetul de servicii, daca renunatrea se face in perioada: 15 – 25.10.2019

Se va achita tariful stipulat in conditiile si termenele stabilite in contractul cu clientul. Turistul trebuie sa se asigure ca programul sau tariful pachetului turistic nu a suferit modificari.

Agentia de turism isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, in anumite situatii speciale determinate de factori independenti de vointa agentiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor incluse in program. Programul turistic se desfasoara in baza contractelor interne incheiate.

Repartizarea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierii, repartizarea camerelor la hotel si a meselor in restaurant se face de catre dl Blidaru, in momentul sosirii la hotel. Orice problema legata de aspectul sau amplasarea camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de dl  Blidaru. Cosumul de la minibar si alte servicii consumate in restaurant si hotel, altele decit cele mentionate la serviciile incluse, vor fi platite la fata locului de catre turisti. Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Romania, acordata de Minsterul Turismului.

Agentia de turism organizatoare poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu 15 zile inainte de data plecarii.

Oferta valabila in limita locurilor disponibile.