Alt stil de a calatori

Circuit Sfantul Dumitru

Sfântul Dumitru

Hotel Maridor 4*, BRAN
Pensiune completa

26 – 28 octombrie 2018

Circuit Sfantul Dumitru Bran

Insotitor dl profesor Paul Blidaru
Tel: 0745 187 463

Ziua 1, Vineri, 26 octombrie 2018
Ora 08:00 plecare din Bucuresti din parcarea de langa Ateneul Roman, parcarea Cina (sau de linga Palatul Regal) cu autocarul, pe traseul– Targoviste – Manastirea Dealu (vizitare) – manastirea Viforata (vizitare) – Pucioasa – Fieni – Moroieni – Valea Sipotului – popas 20 minute. Se continua excursia pe traseul Sinaia – Predeal – Paraul Rece – Rasnov – Bran. Cazare la hotel Maridor 4* (hotel cu piscina interioara si jacuzzi). La ora 14:45 – dejun in restaurantul hotelului Maridor. Dupa amiaza – plecare cu autocarul in zona turistica a orasului Bran (vizitare 1 ora). La ora 20:30, cina cu cu muzica si dans in restaurantul Hotelului Maridor.

Ziua a 2- a, Sambata 27 octombrie 2018
Micul dejun tip bufet suedez (servit intre orele 08:00-09:00), la hotel Maridor. Plecare cu autocarul pe traseul: Rasnov – Vizitare Cetatea Rasnovului – Brasov (vizitarea orasului 1 ora), retur la Bran. La ora 14:00 – dejun in restaurantul hotelului Maridor. Dupa amiaza – timp liber la dispozitia turistilor (odihna, piscina, etc). La ora 21:00 – cina festiva cu meniu special, muzica, dans si voie buna!

Ziua a 3-a, Duminica, 28 octombrie 2018
Dupa micul dejun, care se serveste in intervalul 08:30 – 09:30. Plecare cu autocarul pe traseul Rasnov -Poiana Brasov (vizitare 2 ore) cu retur la hotel Maridor pentru servirea pranzului la ora 14:00. Plecare cu autocarul pe traseul: Moieciu – Fundata – Rucar – Dragoslavele – Mausoleul Mateias – Valea Dambovitei – Voinesti – Targoviste – Bucuresti, sosire in parcarea Cina la ora 20:30.

Tarife Circuit Sfantul Dumitru Bran

Servicii incluse:
– transport conform program cu autocar modern, clasificat 3*
– 2 nopti de cazare cu pensiune completa (mic dejun tip bufet; pranz si cina meniu 3 feluri servite la masa si vinul casei)
– 2 excursii de o jumatate de zi
– insotitor din partea agentiei pe tot programul (dl Paul Blidaru)

Servicii neincluse:
– bauturile din timpul meselor (cele in plus fata de program)
– intrarile la obiectivele turistice
– asigurari medicale

Nota 1: pretul este valabil pentru un grup de minim 40 de persoane.
Nota 2: in cazul in care sunt turisti care isi asigura singuri transportul, acesta nu se scade din tariful excursiei.

Tarifele sunt exprimate in lei, sunt pe persoana, cazare in camera standard. Tarifele pentru copii sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu 2 adulti, eventual in pat suplimentar.

Plata acestei excursii se va efectua in rate, prima rata , la inscriere, ptr. garantarea rezervarii.
Avansul initial este de 200 lei / pers / loc in camera dubla, si se va achita la data inscrierii, urmand ca diferenta să se achite sa se achite in 2 rate pina la data de 11.10.2018.

In cazul anularii excursieie de catre turistul inscris, penalizarile sunt :
– 20% din pachetul de servicii (nu din avans, daca renuntarea se face in intrevalul : 10 – 24.09.2018
– 60% din pachetul de servicii, daca renuntarea se face in intervalul : 25 – 10.10.2018
– 100% din pachetul de servicii, daca renunatrea se face in intervalul : 11 – 26.10.2018

Se va achita pretul stipulat in conditiile si termenele stabilite in contractul cu clinetul. Turistul trebuie sa se asigure ca programul sau pretul pachetuluii turistic nu a suferit modificari.
Agentia de turism isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, in anumite situatii speciale determinate de factori independenti de vointa agentiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor incluse in program. Programul turistic se desfasoara in baza contractelor interne incheiate.
Repartizarea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierii, repartizarea cameralor la hotel si a meselor in restaurant se face de catre dl Paul Blidaru, momentul sosirii la hotel. Orice problema legata de aspectul sau amplasarea camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de dl Paul Blidaru. Cosumul de la minibar si alte servicii consumate in restaurant si hotel, altele decit cele mentionate la serviciile incluse, vor fi platite la fata locului de catre turisti. Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Romania, acordata de Minsterul Turismului.
Agentia de turism organizatoare poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu 15 zile inainte de data plecarii.
Oferta valabila in limita locurilor disponibile.